شرکت کاریز مجری پروژه های امنیتی و نظارتی
امروزه با پیشرفت تکنولوژی استفاده از دوربین مداربسته در اکثر اماکن رو به افزایش است.
با تبدیل شدن تمامی کارها به حالت اتوماسیون تقاضا برای استفاده از دوربین مداربسته به صورت اتوماسیون کنترلی نیز افزایش یافته است و افراد تمایل دارند تصاویر را به صورت آنلاین و لحظه ای در هرجایی که هستند بتوانند مشاهده کنند. با این کار دیگر نیاز نخواهد بود که اپراتور پای مانیتور کامپیوتر بنشیند و تصاویر را کنترل کند.
در این مقاله قصد داریم دو روش انتقال تصویر یعنی P2P و IP Static را بررسی و مقایسه کرده و مزایا و معایب آن ها را بیان کنیم.
انتقال تصویر به روش P2P :
انتقال تصویر P2P ( Peer To Peer) در میان کاربران بسیار جا افتاده است . دلیل استفاده گسترده از این روش راحتی و آسان بودن نصب و استفاده از آن است.
برای استفاده از روش انتقال تصویر با P2P در تنظیمات شبکه دوربین مداربسته بارکدی دیده می شود ، همچنین باید نرم افزار مربوط به دوربین مداربسته را در تلفن همراه خود نصب کنید ، سپس از طریق نرم افزار تصویر بارکد را اسکن کرده و بدون نیاز به عملیات دیگری تصاویر ضبط شده توسط دوربین را دریافت می کنید .
روش کار به این صورت است که تصاویر ضبط شده ابتدا آپلود می شوند ، سپس با فرمان شما تصاویر ارسال خواهند شد.
انتقال تصاویر ضبط شده ی دوربین مداربسته توسط این روش برای هر دستگاه مقصد ( مثلا تلفن همراه ) منحصر بفرد است و باید بارکد مخصوص برای هر کدام وارد شود.
انتقال تصویر به روش IP Static
در حالت کلی برای دریافت و مشاهده تصاویر دوربین مداربسته در هر لحظه و هر مکانی که قرار دارید باید به اینترنت دسترسی داشته باشید. اینترنت باید در مبدا ( محل قرارگیری دوربین ) و مقصد ( محل دریافت تصاویر ) فعال باشد.
در روش انتقال تصویر IP Static باید به شرکتی که اینترنت خود را تامین می کنید بروید و یک آدرس IP ثابت یا Valid برای اشتراک خود بگیرید. ( توصیه می شود از اینترنت مخابرات یا وایمکس برای این کار استفاده نشود )
بعد از این مرحله نصاب دوربین شما تنظیمات لازم را انجام داده و شما خواهید توانست تصاویر ضبط شده را در هر نقطه ای از دنیا که باشید مشاهده کنید.
هر کدام از روش های انتقال تصویر مزایا و معایبی دارند که بررسی می کنیم.
مزایای انتقال تصویر P2P :
پهنای باند انتقال تصاویر دوربین مداربسته با P2P متقارن است ، این ویژگی باعث می شود تا دوربین قابلیت انتقال تصاویر را در کنفرانس های ویدیویی HD و به اشتراک گذاری فایل های P2P را داشته باشد. پهنای باند در این روش قابل تنظیم است پس با توجه به نیاز می توان آن را کم و زیاد کرد. تا مسافتی حدود 100 کیلومتر می تواند تصاویر را توسط کابل فیبر انتقال دهد. استفاده و نصب آن بسیار ساده و آسان است و هر مشکلی که پیش آید به راحتی شناسایی و رفع می شود. معایب انتقال تصویر P2P :
این روش مشکل زمان دارد و کاربران در این روش زمان بیشتری احتیاج دارند . مزایای روش IP Static :
این روش در بین متخصصان بیشتر ترجیح داده می شود که دلایل آن را عنوان میکنیم
IP Static در اصل چیزی ست که سیستم شما با آن شناسایی می شود، این IP فقط مختص کاربر اصلی است و شخص دیگری نمی تواند از آن استفاده کند. چون این IP تنها به شما اختصاص دارد سرعت انتقال تصاویر در آن بالاست. معایب روش IP Static :
تنها عیب این روش سخت بودن نصب و راه اندازی آن است ، برای استفاده از این روش حتما باید از متخصصان مشورت گرفت . بعد از گذراندن این مرحله دیگر موردی برای نگرانی وجود ندارد.
نام و نام خانوادگی :*
پست الکترونیک :
نظرات: *
آدرس : شیراز- خیابان ستارخان - کوچه 17 - شرکت کاریز
شماره تماس دفتر : 07136494943
شماره تماس سرپرست فروش : 09351088829
ایمیل: info[at]kariztech[dot]ir
شرکت کاریز بعنوان یکی از برترین شرکت های ارائه دهنده تجهیزات و سیستم های نظارتی و امنیتی در استان فارس فعالیت می کند و طرف قرارداد ارگان های دولتی همچون آموزش و پذورش و صدا و سیما مرکز فارس و همچنین عاملیت رسمی فروش شرکت های فراگستر، GMK ، مبین نت و آسیاتک در استان فارس است
خدمات دوربین مدار بسته و نصب و راه اندازی
© 2021 * کلیه حقوق این وبسایت متعلق به شرکت کاریز می باشد *
© طراحی سایت : گروه طراحی سیرن